$0.00

No products in the cart.

HomeSOLAR INFOSOLAR VIJESTISarajevski energetski forum 2023

Sarajevski energetski forum 2023

Fokus na jedno od najvažnijih pitanja sadašnjosti i budućnosti

Sarajevski energetski forum – SEF (Sarajevo Energy Forum) održat će se od 20. do 23. juna 2023. godine u hotelu Hills na Ilidži, a u organizaciji Fondacije “Solarna akademija” Bosne i Hercegovine.

Forum će okupiti eksperte, investitore, razvojne menadžere, proizvođače opreme, aktere iz akademske zajednice, energetskih kompanija, predstavnike vlasti i institucija iz Bosne i Hercegovine, regije i Evropske unije, kao i medije.

Ovo će biti sjajna prilika da glavni grad naše države, nakon Sarajevo Film Festivala i Sarajevo Biznis Foruma, dobije prestižni međunarodni forum kojem je u fokusu jedno od najvažnijih pitanja naše sadašnjosti i budućnosti – energija.

Tema foruma korespondira ubrzanom zaokretu EU prema energetskoj tranziciji i obnovljivim izvorima energije, što je i obaveza zemalja u regiji koji su kandidati za članstvo u EU, a što je dodatno determinirano i ratom u Ukrajini.

Sastavni dio biće i sajam izlagača, gdje će se učesnici moći upoznati sa najnovijim dostignućima po pitanju opreme i savremenih rješenja za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Nema sumnje da će Sarajevo i naša država ovim skupom dobiti bitan i respektabilan forum koji će znati odgovoriti na sve izazove moderne energetske tranzicije, saopštili su organizatori iz Fondacije “Solarna akademija”, koja je kao prva registrirana fondacija na nivou Bosne i Hercegovine za ovu vrstu djelatnosti garant kvalitetnog sadržaja i renomiranih gostiju iz BiH, regije i Evrope.

Za više informacija i za rezervaciju za učešće na ovom prestižnom forumu, možete kontaktirati na e-mail: registracija@sef.ba i info@sef.ba

PRATITE NAS I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Nedavno objavljeno

PROIZVODI

Toplotna pumpa AIROSD – zrak-voda

Toplotne pume, zrak-voda su jedan od najefikasnijih i najekonomičnijih načina za zagrijavanje, hlađenje i osiguravanje tople vode u domaćinstvima, stanovima, kućama, poslovnim prostorima i...